Jdi na obsah Jdi na menu
 


Okresní kolo Zlaté srnčí trofeje 2023 ve Stárkově

1. 6. 2023

V prostorách tábora pod Vysákem ve Stárkově se v sobotu dne 13.05.2023 uskutečnil další ročník Okresního kola Zlaté srnčí trofeje.

Této soutěže se zúčastnilo 32 dětí. Počasí vyšlo až na malé přeháňky. Děti přišli podpořit také jejich rodiče a prarodiče. Soutěž probíhala opět ve třech kategoriích, nultá a kategorie A a B. Program probíhal tak jako v minulých letech. Poznávačka plemen loveckých psů, kde nám vypomohli naši kamarádi z kynologické komise a kamarádi z mysliveckých spolků okresu Náchod. Následovalo psaní testů a pak velká poznávací stezka po obvodu tábora, kde děti musely poznat na 100 stanovištích různé myslivecké potřeby, stopy, shozy, makety mysliveckých zařízení, byliny, dřeviny atd. Mezi jednotlivými disciplínami probíhala střelba ze vzduchovky, která byla dobrovolná a byla pak v jednotlivých kategoriích vyhodnocena samostatně. Děti opět prokázaly velmi dobré znalosti z oblasti naší přírody a myslivosti. Na závěrečném vyhodnocení soutěže si všechny děti odnesly domů pamětní listy a medaile a vítězové pak diplomy, poháry a medaile.

Monika Chmelíková, Kryštof Bureš a Martin Středa nás budou v měsících červenci a srpnu reprezentovat na národním kole této soutěže v Jizbici pod Blaníkem. Přejeme jim hodně úspěchů.

Vítězové okresního kola ZST

 

Kategorie 0

Kategorie A

Kategorie B

1.

Jan Unger

Kryštof Bureš

Monika Chmelíková

2.

Timur Ramazanov

Martin Středa

Jitka Jírová

3.

David Grulich

Tomáš Slavík

Antonín Středa

Na závěr bych chtěla poděkovat všem, kteří nám s přípravou této soutěže vypomohli.

Jitka Vaňková Přibylová, předseda KPK OMS Náchod

 

Náhledy fotografií ze složky Okresní kolo ZST 2023


 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář