Jdi na obsah Jdi na menu
 


Místní kolo ZST v Dolní Radechové 2015

Vážení přátelé,

dne 18. 4. 2015 proběhlo již třetí místní kolo soutěže O zlatou srnčí trofej. Letos, oproti loňskému roku, počasí celkem vyšlo. Tím chceme říci, že nepršelo a celá soutěž tím pádem proběhla tak, jak bylo naplánováno, tzn. že teoretická část byla na obecním úřadě v Dolní Radechové a ta praktická část na chaloupce a jejím okolí. Je pravdou že sice nepršelo, ale zato teplota byla .... no řekněme dle některých zmrzlých maminek, těsně kolem bodu mrazu :-). Ale je pravdou, že i to sluníčko na nás občas vykouklo.

Podle fotek uvidíte, jak probíhala příprava praktické části na chaloupce. Ta byla připravena v dopoledních hodinách a jen jsme čekali, jak nám vydrží počasí. Samotná soutěž začala odpoledne po třinácté hodině srazem před Obecním úřadem v Dolní Radechové, kdy jsme vešli do místnosti a po nezbytných formalitách to vypuklo. Přišlo troubení, přivítání všech přítomných a vysvětlení pravidel. Byly rozdány testové otázky a ... každý psal a vyplňoval dle svého nejlepšího vědomí a svědomí, až se jim z hlaviček kouřilo. Poté se po vyplnění testových otázek začaly přesunovat skupinky na chaloupku, kde nastoupily na druhou část soutěže - praktickou. Děti chodily a psaly a střílely a .... no zkrátka užívaly si celou soutěž. A pak nastalo vyhodnocování testů a svačinka s občerstvením. No a pak jsme se všichni přesunuli zpět na úřad, kde již došlo na vyplnění a rozdání diplomů a medailí, nějakých těch drobností a poté jsme se již jen rozloučili a vydali se do svých domovů.

Děkujeme hlavním organizátorům této akce Jitce a Pepovi Vaňkovým, Ing Haškovi, a rodičům a kamarádům myslivcům za zdárný průběh celé akce. Dále panu starostovi Dolní Radechové za propůjčení prostor obecního úřadu.



 

Fotky z celé akce zde         http://mysliveckykrouzek.rajce.idnes.cz/