Jdi na obsah Jdi na menu
 


Místní kolo ZST 2014 v Dolní Radechové 17. 5. 2014

18. 5. 2014

Dne 17. 5. 2014 proběhlo v Dolní Radechové místní kolo soutěže o Zlatou Srnčí Trofej. Sešlo se tu tuším patnáct dětí z několika mysliveckých kroužků, které si přijely změřit své znalosti. Celá soutěž byla kvalitně připravena. Na naše mladé adepty a snad i budoucí myslivce byla připravena jak teoretická, tak praktická část soutěže. Leč jak to tak bývá, příroda si nenechá nikým poroučet, takže ta praktická část, která byla připravena na chaloupce a jejím okolí musela být, bohužel, z důvodu nádherného deště přesunuta do suchých prostor obecního úřadu v Dolní Radechové, kde proběhla také ta teoretická část soutěže. Tím došlo k menšímu zdržení, ale naši mladí adepti se i s touto překážkou statečně poprali a soutěž nakonec došla ke zdárnému konci. Jak to všechno vlastně dopadlo?? To je jistě otázka každého, kdo dočetl až sem, ale ... buďte všichni ještě chvilku napnuti. Výsledky sem budou dodány co nejdříve, ať si může každý návštěvník těchto stránek zjistit, jak chytří jsou naši mladí adepti. Ale slibuji, že jen co budou dodány kompletní výsledky, tak sem dopíšeme celou výsledkovou listinu a dodáme i nějaké ty fotografie, ať je na co koukat a vzpomínat.

Děkujeme hlavním organizátorům této akce, Jitce a Pepovi Vaňkovým, panu Oblukovi ( vedoucímu druhého kroužku ), rodičům a kamarádům myslivcům, kteří pomáhali při organizaci a přípravě. Také panu starostovi Dolní Radechové za propůjčení prostor obecního úřadu.

                                                                                   Děkujeme a "Lovu Zdar"

 

P:S: Kdo se dočetl až sem, a má chuť prohlédnout si všechny fotky z letošní soutěže, použijte tento odkaz:        mysliveckykrouzek.rajce.idnes.cz/